TERUG BELEID


Wij zijn toegewijd aan uw volledige tevredenheid. Voordat u geniet van een eenvoudig ruil- en retourbeleid, moet u contact met ons opnemen met een terugzendadres voordat u de artikelen terugstuurt. En zorg ervoor dat alle items die naar ons worden teruggestuurd in hun originele staat zijn, dat wil zeggen niet versleten, gewijzigd of gewassen, met alle tags bevestigd.


Alle bestelde artikelen zijn de juiste artikelen die u kiest in onze online winkel. En als u juiste items retourneert voor een terugbetaling: alle teruggestuurde artikelen zijn onderworpen aan een restocking-prijs van 15%. Verzend- en administratiekosten worden niet terugbetaald.


We dekken niet de verzendkosten van retouren of uitwisselingen van het juiste bestellingspakket, u bent verantwoordelijk voor de verzend- en administratiekosten. Daarnaast raden we aan om tracking en verzekering toe te voegen voor uw eigen bescherming, omdat we niet verantwoordelijk kunnen zijn voor verloren verzendingen.


We testen onze producten voordat we ze te koop aanbieden. Als u geen van onze producten kunt gebruiken, neem dan contact met ons op en wij zullen u graag helpen. Wij zijn niet aansprakelijk voor schade aan voorwerpen na gebruik. We hopen dat u geniet van uw aankoop bij ons.


Internationale verzending

Wij verzenden producten naar grote landen over de hele wereld. Selecteer het land en de valuta waarin u wilt winkelen en klik vervolgens op bijwerken. Als uw land hieronder niet wordt weergegeven, neemt u de komende maanden contact met ons op, omdat we door zullen gaan met het toevoegen van landen.